Fork me on GitHub
Current releases are 2.1.3 (9 Sept 2014) and 2.0.18.13 (5 Aug 2014)

Ready for 2.1? Find out if your plugins are compatible. 2.0 will no longer be updated after Dec 2014.

Inline Images

124»

Comments

  • Could it have something to do with code that calls the resizing for the thumbnail ? The upload is always ok, it's the creation of the thumbnail that sometimes fails (no thumbnail file in the uploads folder). The image link is always present beneath the comment but the thumbnail is not there. Could you maybe give me a hint were to look for that code so I can take a look myself ?
  • I don't know exactly, but I'm betting it's in the image PHP files in the extension...
  • @gertb: for creating thumbnails, the image will have to be decompressed in memmroy (gd most probably) then resized and recompressed. This means something like xpixel*ypixel*(3*24bit)/8 = bytes ... most probably you are hitting the mem limit of php (i had this problem once too, even ini_set("reporting_level", E_ALL); did not display an error message, php quietly dieing, gnnn). instead of using a filesize limit it would be a better idea to set a x/y limit, then use getimagesize() first to detirmine the actual image size before processing. I am not sure if getimagesize() can extract these infos from the image's header (probably depending on the image format) but if not you are probably pwnd.
  • I have a problem with this extension (stash's update). Whenever i use it the image will be sent without a Content-Type header. Therefore the image cannot be displayed inline. I have added a print_r(); die(); before the output starts to verify that the content type is detected/sent ... and the result array/object has an empty content-type in it (response headers show the same). is this a known issue ? (using php 5.1.x ... where mime_content_type() is available and working.) Cheers, -S
  • After not hearing about any known problems i have investigated further. Some includes in image*php have probably whitespaces before <?php or after ?>, threfore resulting in a corrupt image file. The solution to this problem is as follwos (hack): ob_start(); // <-- adding output buffer include('../../appg/settings.php'); include('../../appg/init_ajax.php'); // Load the core attachment extension include($Context->Configuration['EXTENSIONS_PATH'].'Attachments/default.php'); ob_end_clean(); // <-- adding output buffer the above hack will also prevent you from seeing any potential errors between ob_start and ob_end_clena .. .so be carefull. Then the content type cannot be detected propperly. here another hack (hell, call me McGuyver ... i did it all with duct tape and a swiss army knife!): Somewhere before streaming the file's content, do the following: header("Content-Type: ".mime_content_type($ImagePath)); Cheers, -S
  • Hi all, New user. I've been reading through this and I'm not seeing the issue I'm having. I installed the latest attachments add-on. Everything was fine, click on the link to the file and it opened. I installed the inline image add-on, and it now shows a rectangle with the red X where the image should be. It seems like it's unaware of where the attachments reside? Is there somewhere aside from where I designated the path to store the attachments in the attachments add-on, that tells the inline image add-on where to find them?
  • It took some hunting around in the community threads, but I "think" changing the definitions.php file from ANSI to UTF-8 resolved my issue, and/or installing the 1.4 version of the InlineImages add-on. I was only able to find this in the community area, not the add-ons directory. Would be great if it was added/updated over to the add-ons list. Thanks to Stash for supplying it. Cheers, Wig
  • I've noticed that this Plugin does not apply any category-based security to the images. The URL for an inline image is accessible to users who do not have permission to view the category the discussion is in.

    The Attachments download script manages to handle the security well, so perhaps there is some code that can be cribbed from that.

    -- Jason
  • possible e.g flash?? attachement upload with flash (not like link)??
  • I am trying to float my image to the left of the discussion, but my comment body text always appears AFTER the image. Somehow it always inserts the image after the text. Is there any way of putting the image before the text?
124»
Sign In or Register to comment.