Fork me on GitHub
Current releases are 2.1.4 (30 Oct 2014) and 2.0.18.13 (5 Aug 2014)

Ready for 2.1? Find out if your plugins are compatible. 2.0 will no longer be updated after Dec 2014.

Whisperfi

SubJunkSubJunk
edited November 2009 in Vanilla 1.0 Help
This discussion is related to the Whisperfi addon.
Whisperfi

Comments

  • Doesn't work - no notification at all.
    Turned "Force notification in all cases" on with no results.

    Any debugging info I should be aware of?
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."Nugget/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."ExtendedTextFormatter/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."HtmlFormatter/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."DefaultFormatter/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."AddCommentBox/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."CommentLinks/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."DiscussionFilters/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."GoogleAnalytics/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."Legends/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."ModTools/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."NewDiscussions/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."OptimizeTables/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."PageMng/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."PanelLists/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."ParticipatedThreads/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."PreviewPost/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."Quicktags/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."Quotations/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."SavedSearches/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."Sitemaps/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."UserTasks/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."ThankfulPeople/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."LowCalVanilla/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."FeedThis/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."InlineImages/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."Attachments/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."MassMailer/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."HiddenText/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."JQuery/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."JQmedia/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."STOPCAPSABUSE/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."Notifi/default.php");
    include($Configuration['EXTENSIONS_PATH']."Whisperfi/default.php");
  • Does the old extension Whisper Notification work for you? Just so I can narrow down what the problem might be.
  • One small question, I have two options in my account page:

    -> one in the panel below notifi settings
    -> one in the forum preferences page

    What's the difference between them? ('Display the "new whispers" notification' and 'Tell me when someone whispers a comment to me')
    From my understanding they're supposed to do the same? Am I missing something?

    From what I've saw, I've neglected the Forum Preferences page option, thus not working.

    Nevertheless, when disabling both options in the account page and enabling "Force all" the whisper notification isn't displayed.
  • Another issue: when there's a whisper to me in an "never read" discussion I won't get notified.
  • I'm an idiot, I was in a hurry when I made the extension, sorry :)
    I have fixed the configuration problem now with 1.0.1, so now there should be only one option for users, unless Force Notification is switched on by an admin, in which case the user gets no option.

    As for your latest post, I'll check it out. Can you please check if that bug is also in the Whisper Notification extension, or just Whisperfi? It will help me see what is causing the problem.
  • Can you please check if that bug is also in the Whisper Notification extension, or just Whisperfi? It will help me see what is causing the problem.
    Same behavior in both extensions.
  • nice extension, thanks! It works, but i got this error message when a notification is displayed (vanilla 1.1.5a, organic theme):

    Notice: Undefined index: DiscussionID in /home/myfolder/forum/extensions/Whisperfi/default.php on line 55

    Notice: Undefined variable: DiscussionForm in /home/myfolder/forum/extensions/Whisperfi/default.php on line 56
  • @fmimoso:
    Working on a good way to fix it. I've identified the bug though.

    @germain:
    Shortly I will upload a fix
  • cool extension, but
    same here:

    otice: Undefined index: DiscussionID in /WWWROOT/152304/htdocs/extensions/Whisperfi/default.php on line 55

    Notice: Undefined variable: DiscussionForm in /WWWROOT/152304/htdocs/extensions/Whisperfi/default.php on line 56

    Notice: Trying to get property of non-object in /WWWROOT/152304/htdocs/extensions/Whisperfi/default.php on line 56

    Notice: Trying to get property of non-object in /WWWROOT/152304/htdocs/extensions/Whisperfi/default.php on line 56
  • Sorry I forgot. I'll do that now
  • Ok I'm uploading a version of the file I've been using on my forums, let me know if it fixes those errors you're getting. I forgot if I fixed them in that version or not :)
  • Uploaded version 1.0.2 of Whisperfi.
  • the issue seems to be fixed, thanks!
  • Cool, sorry about forgetting for so long! *looks for the embarrassed smiley*
  • yeah, it's a shame, you should have stayed in a cellar with water and bread in order to work faster, you lazy developer :D

    Don't worry, I'm happy you did it.

    Thanks again.
  • I installed version 1.1 on a Vanilla 1.1.10 and it did behave strangely.

    I took a look at the code and... well, the SQL queries in it had big issues: in several places the

    $Context->Configuration['DATABASE_TABLE_PREFIX'];

    is not used at all (in the query that marks the whispers as seen the tables are called "Vanilla_Comment" and "Vanilla_Discussion", but my prefix for example is "LUM_".

    I fixed it for my personal use, I can send you the modded file if you want.
    (it seems to be working ok)
  • Sorry about that, a stupid oversight on my part! I will upload a fix
  • Small bug...

    Replication:
    -> create a whisper to user A in discussion 1
    -> create a whisper to user A in discussion 2
    -> log in user A
    -> notification appears at top with link 1 and link 2
    -> user A clicks link 1
    -> reads it and returns to discussion overview
    -> notification disappears and user A no longer knows what was link 2

    There's another bug but I'm trying to replicate it so I can post it here. :)
Sign In or Register to comment.