Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Sign In with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter
Support for Vanilla Forums Cloud product

In this Discussion

Follow Us


[User List Addon] No users show up*

2»

Comments

  • edited November 2010
    @Chat_101_com
    "->Limit($Limit)" becomes the new line 37
    "->Orderby($Order" becomes the new line 38
    then the "$get();" line

    (edited) in class.userlistmodule.php - other edits may change these and other line numbers
    (oOps when updating to Vanilla.2.0.13 - I lost these edits myself and had to re-edit them so now I have a moded copy on my desktop machine - I always use a virgin fileset of the distribution rather than overwrite those already on the server - removes any redundant dross)
  • edited October 2010
    @tmilovan Thanks, I will implement these changes probably later today.
    have these been put into the released version yet? or do you need to do some more extensive testing
  • DavyB, thanks a million! When you included the "$get();" line I realized that you guys are talking about the class.userlistmodule.php file :) I was working on the default file. Thank you very much, all working now.
  • I'm sorry, I haven't had time to implement them yet.
  • Any motion forward with getting this working with imported V1 members?
  • I have the plug-in kinda working but I cannot get a list of more than 25 members no matter what number I put in the "max" field.
  • DavyB, thanks a million! When you included the "$get();" line I realized that you guys are talking about the class.userlistmodule.php file :) I was working on the default file. Thank you very much, all working now.
    Its not so easy when there are multiple php files in the plugin and even more confusing if you have sort by votes selected rather than by date order
    tmilovan's edits are spread over 3 comments :(
  • edited November 2010
    Reason for this problem is simple. There is hardcoded default usergroup id (RoleID) in this addon source and that works fine for Vanilla imports, but if you are importing from any other forum engine, chances are your default usergroup id is not 7, but lower.

    So, author needs to find the way to read default usergroup real value, and use that in addon source. Meanwhile I guess we can just manually put this value in lines 18 and 43 of class.userlistmodule.php.
    How can we find our usergroup id if 7 is not showing any users?

    Edit: tried "1" and that seems to work.
  • You'll have to take a look at the GDN_Role table directly using tool like phpmyadmin.
  • edited November 2010
    Thanks @tmilovan

    Can't get this to display images, including the default. Any ideas?

    I think it has to do with not having url shortening on. All the thumbnail paths have index.php?p= in the middle which is breaking them.
  • I managed to get it to display all users regardless of what settings I changed by changing this:

    $Where=array('u.Deleted'=>0,'r.RoleID>'=>7);

    to this:

    $Where=array('u.Deleted'=>0,'r.RoleID>'==2);

    lines 19 and 43

    I converted from Vbulletin so its just a temporary fix for me so if anyone has a better solution I'd like to hear it
  • The edits by Donutman in the post above solved my problem with just 25 users being recognized. The plugin now also reports the correct user count.

    Thanks Donutman!
  • Similar to the issue Donutman is/was having I need to show users who are in roles 3,4,6 and 8.

    I can get it to show all users using Donutmans technique but that is no good to me. Does anyone know how to implement this, maybe using OR clauses?

    I don't know my way around vanilla very well and I can't find any database querying instructions that help.

    Thanks in advance
  • haryourharyour New
    edited July 2012

    When I instal this plugin, it was not displaying the images (only names). When I went to config.php and change $Configuration['Garden']['RewriteUrls'] = FALSE; to $Configuration['Garden']['RewriteUrls'] = TRUE; the images starts appearing. Can somebody find this little info useful?

  • Hey guys! I just discover that the images are not showing on Chrome but doing fine on FF, Opera, Safari and IE. Any help?

  • Now working

  • soltsolt New
    edited December 2012

    What if i want to show this user's list on a separate page, for exmaple mydomain.com/users. How to tweak this?

2»
Sign In or Register to comment.