Fork me on GitHub

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Try Vanilla Forums Cloud product

Badges

Ready to contribute?

Amazing! Sign our contributors' agreement and then join us on GitHub.

Important security fix: 2.1.10, released 4 May.

VariStop New

About

Username
VariStop
Joined
Visits
10
Last Active
Roles
Member
Points
28
Badges
5

Comments

  • Interesting. My custom php.ini file was disabling pdo. For those reading this with the same situation, here's a link to fix this: http://stackoverflow.com/questions/12027533/php-ini-blocks-php-pdo The view counts are now working! Thank you so muc…
  • Here's the error when I add the php.ini file to vanilla main folder: Fatal error: Class 'PDO' not found in public_html/mysite.com/forum/library/database/class.database.php on line 48
  • Actually, the vanilla forum stops working (literally, there's not even a error message, just a blank screen) when magic quotes is disabled with the new php.ini file in the main folder.
  • Thank you. I have disabled the magic quotes in the main vanilla folder by creating a php.ini file as described in the php manual. Should I also place a php.ini file in all the subfolders of vanilla as well?
  • Thanks for your reply. Unfortunately, this line was not present in the config.php What could be preventing the count from going up?
  • Thank you so much! I cleaned the javascript and it's working now.
  • I tried the fix and nothing changed. Did I do something wrong? Here's my local.js http://pastebin.com/phHC5jPv The forum is installed at: http://www.varistop.com/vanilla And is embeded at: http://www.varistop.com/forum Thank you so much for y…